Всім по скрипочці роздАли.
Геній лірою святив,
Прими грали – зорі ткали,
Мій дутар скрипів один.
Як ти – Боже,наш єдиний
Знаєш: що,кому, куди?
Розмаїття всюди лине,
На всі сторони лади!
Може, дякувати треба,
Що дісталось дві струни?
Паганіні - однією в небо,
Вицвітав мелодії весни.
Тай сиджу,собі, в куточку,
Трішки порчу дивний світ,
і вшиваю свою стрічку:
В різнобарв'я,в диво – цвіт.
Апостроф - ALT- 96;
Наголос - ALT -0769;
Різнобарв`я.
«Порчу» - « Псую»;
Похвально, що намагаєтеся писати іншою мовою, але зазирайте, хоч інколи, у словник. Тим паче, в інтернеті проблем немає. Чи лінь?!
А може, в падлюку ?... Думаємо, цю телячу мову візьмемо з наскоку ...
Не хороше враження ...
Справді, світ влаштований дивно.
Ми це розуміємо.
=======================================
Я по життю - оптимістка, тому пропоную:
"ТО Ж сиджу,собі, в куточку,
ПОГЛИНАЮ дивний світ,"
=======================================
ГАРМОНІЇ ТА РАДОСТІ В КОЖНОМУ ДНІ!