Не страшно не страшно,коли газ до відказу.
Фанаріки в полу зливаються зразу.
Та страшно коли в холосту як сірник ти згоряш ,
аналі і логіка в тупік заганяє.
І серце в розрив кнопки стоп там не має.
Коли довіра на завжди пропадає.
Репіт вже заклинив та не включає..
В моменти такі тільки віра спасає.
Без неї ти тлієш, не світиш згоряєш!