Цей день для тебе особливий.
Сьогодні в тебе ювілей.
І ми усі тобі бажаєм
Багато зоряних ідей.
І подарунок ми для тебе
Підготували особливий.
Для того, щоб твій
Кожен день в житті був
Радісний, прекрасний
Та щасливий.
Щоб прекрасні мрії
Твої збувались.
І сонце тобі завжди
З неба посміхалось.
Здоров'я мав
Міцне завжди,
А янгол-охоронець
Захищає від біди.
Щоб щодня тебе дружина
Ніжно обіймала.
І улюблені твої страви
Тобі готувала.