Тепер ми вже не діти
І шлях буде важкий.
Пора нам зрозуміти,
Що вибір нелегкий.
Кудись вступити треба,
Навчитися чомусь.
Забути про дитинство,
Віддатися комусь.
Знайти своє кохання,
Щоб раз на все життя.
Признатися, що любиш
І створиться сім'я.
Щоб народились діти,
Продовжувався рід.
Пора нам зрозуміти,
Що ми творимо світ.