"Правда"
Автор Мирон-Мар'ян - 4 липня 2016 року
Про Майкла Джексона
Вони ненавиділи тебе тому що ти робив добро, а вони зло,
Але ти не здавався і продовжував робити його.
У тебе одного разу змінився колір шкіри,
Але твоє серце і твою душу вони не змінили.
Ти пропускав кожну пісню через себе наче востаннє,
І в тебе було лише одне бажання.
Щоб люди не оцінювали тебе по твоєму вигляду,
Ти чорний чи білий, високий чи низький, розумний чи дурний,
а заглядали всередину у серце і душу.