Нині життя складне,
іноді аж до сліз:
хочеться мати усе,
хочеться бути скрізь.
Вольному воля... Проте,
розум до серця веде
і, усвідомивши суть,
заклик по світу несуть.
Щирим серцем я і ти
помолімося за тих,
хто боровся до загину,
хто поліг за Україну!
Море пісень щодня,
музика, танці, сміх,
випитий келих вина,
мабуть, і то не гріх.
Та позабудьмо про все -
добре воно, а чи зле, -
крила надії несуть
заклику нашого суть.
Щирим серцем я і ти
помолімося за тих,
хто боровся до загину,
хто поліг за Україну!
Опубліковано: З Україною в серці... (Літературний альманах). –
Хмельницький, Вид. Стасюк Л.С, 2018. 216 с. – С. 120.