Люблю,люблю,уже щебече,
В саду твоєму соловей,
І бачу я ,на хвилі лебідь,
Пливе вже ,до своїх земель.
Голубка з голубом воркує,
У небі синім журавель,
І стриж,і сокіл ясноокий,
У злеті й парі кожен день.
Злітає до небес все птаство,
Та повертає до землі,
Бо тут любов,тут наче казка,
Яку Господь дарує всім.
І ти іди,лети людино,
І повертайся в отчий дім,
Де ти зросла і народилась,
Бо сам Господь того хотів.
Ти народилась в Україні,
Мов пташка відлетіла в даль,
Та ти повернешся у парі...
Життя іде-ти там на жаль...
02.08.2016 р.
І.І.Пилипів