Зарэ спустым тібі сь,
Мы, бісышч, са сраков нагавыцы
Тут у нас ужэ ныц.
Ныякых новостів.
Тількы но і осталось громыты ш
Всэ, шо вэльмэ шчымыть,
Ты ж но бач, порохні,
І на Крым мы! А во ж він. Бырітэ.
Бо ж втімяшыты тьмышч
Чы удасця вжэ, згынь,
Шо ны ваша ужэ тут зымлыця.
І навэрх узныслысь
Боёвыйі ж во кліч.
А ны міны давай шчэ упрімо зь.
І, ага-х, шібаны назавжды порсюків!
Это шь надо! Мы ушь на машынцы
Гонды зарыкы будым взорваты мосты
І всялякы шоб лякы но німцям.
Ну. То шчэ йды возьмы
С пару сь тошчых кобылк
Да й ф поход на Росію: дыржітэсь!
От пак добры сусідк
У Русі всій, дывы.
Хоть ты в Довськ пырыносьмо й Подышчэ.
…ну, подарок на Спаса: віз слывок
Хахлівськых.
Гэто й е выражіньне суспільства:
В Бога вірым, бы й фрыц бымш.
...і а во но в разведку с видьмышчо ш