Коханий мій!
Я хочу щоб ти знав!Що я твоя!
сьогодні, завтра і довіку.
Бажаю нам лише хороших справ,
Кохання й радості щоб в нас було без ліку.
Над нами завжди небо голубе.
Хай буде,та вечірні зорі!
Коханий мій:"Я так люблю тебе"
І я з тобою!!!В радості і в горі!
27.07.2015