Барабани б’ють і сурми грають
Це не свято проводи у нас
Це кращі козаки із Буковини
Їдуть в Київ на майдан від нас
Це є мудрі газди працьовиті
Кращий фермер Дмитрович Василь
Друг і однокласник з зятем їде
Мій сусід Тарас Меглей.
Це поважні у районі люди
В Київ їдуть нв не віддихати
Ідуть на майдан за свої кошти
Що-би владі нашій -геть сказать
Поле мають важко так працюють
Беруть кредити людям, щоб платити
Зранку і довечора у полі
Їдуть з думкою щоб щось змінити
Три роки як усі вони чекали
На саміт в Вільнюс наш гарант поїде
У будемо ми жити у Європі
А хліб у нас купляти ме Росія
Живеш ти тут, як раб працюєш
Вирощуєш хліб податки платиш
За безцінь все державі віддаєш
А результаті маєш недостатки.
Січень 2014,