Снігопад, снігопад, снігопад...
Замітає всі дороги у осінь.
І немає повернень назад...
В'януть троянди квіти від морозу.
Свище за вікном лютий вітер
На склі малює білосніжні квіти.
Шукаю я вніч - зірку з літер...
Нахиляю тобі сонечко літа..
Білий сніг до сонечка блищить,
Що криштальні перли, так разять очі.
О, як швидкоплинно час біжить
У снігу , як вдень сяють білі ночі!
Ще вчора - Золотий Листопад
Вів у казковий сад - бабине літо.
Сьогодні снігопад , снігопад...
Білим снігом покриває всі квіти.
Там ,де літо , там нема зими...
Лиш ти і я... духмяна ніч в розмаю.
А лелека в гніздечку крильми
Ловить, цю блаженну мить з небокраю.
Під дощем мерзне осінній сад
І пізній час обриває листя з віт.
Ще кілька днів - Осінь Листопад....
Завтра стане нова ера - інший світ.