Україна переможе
Ворогів своїх.
Так, вона здолати зможе
І здолає їх.
Ми здолаємо із вами
Ворогів усіх.
Й буде небо понад нами
Мирним. Буде сміх
Радісний лише лунати,
А не плач гіркий.
До цієї дійдем дати,
Скінчивши важкий
Бій. Війни уже не стане
В нашому краю,
А прекрасний мир настане.
Мов птахи в гаю,
Будемо пісні співати
Лиш веселі ми.
Будемо ми поживати
Щасними людьми.
А також без меж радіти
Мирному життю,
В серці квітнути, мов квіти
Гарні, майбуттю
Ідучи назустріч. Вдасться
Ворогів здолать
Нам, бо жоден з нас не здасться
Їм. Іще чекать
Нам недовго перемогу,
Як і мирний час.
Вже я бачу їх з-за рогу
Так, як кожен з нас.
Україна переможе.
Впевнені всі ми.
Й будем жити в мирі, гоже,
Щасними людьми.
Євген Ковальчук, 25. 02. 2023