Літо прийшло не помітно
Так само непомітно і піде.
Серпень дивує усіх,
Саме із серпнем усе закінчиться!
У когось відпустка, у інших канікули.
Літо було дивним усім,
Навіть подіями, навіть людьми.
Літо було незбагненне,
Навіть коли не знав, що робити.
Літо прийшло, літо і піде.
Лічені дні залишились до осені!
Літо закінчиться, слава його Господи.
Хочу забути все, що було,
Хочу, щоб літо це більш не верталось…
Нікому воно не потрібно уже!
Безліч змін зробило в мені
За що я і дякую, й благаю піти.