19
скажи перше про що подумаєш
18
вже другу хвилину думаю про холодну воду з-під крана яку пив
17
прокинувшись десь о 4-5й ранку
світла ще не було
16
чорт
я знову думаю про тебе
а я не хочу думати про тебе
15
великий фіолетово-рожевий місяць
континенти для яких ще не придумано назв
теплий вітер
14
виноград багато зірок спокій
а якщо спробувати зосередитись
13
не на тобі
і не на чомусь конкретному
якщо спробувати зосередитись на пітьмі
12
в тій пітьмі мовчки тримати твою руку
тримати її одним диханням
11
осінь закінчується як ширнута наркоманка
10
кому потрібні останні хвилини вічності
якщо все що ти маєш
9
це просту воду
яку не можеш перетворити у вино
8
шматок суму
який не стане солодким від цукру
і не стане морським від рибин
7
трохи слів
порожніх і глухих
ви мене чуєте
агов
6
спасибі що не потребуєш заспокоєння
спасибі що не тонеш не падаєш не ріжеш вени
спасибі що не кличеш нікуди за собою
5
спасибі що не читаєш моїх віршів
залишається менше п'яти хвилин
я хвилююся що втрачу щось
4
але ж нічого не втрачаю
хвилююся що уже втратив тебе
але яка різниця
3
яка різниця
яка різниця
я так і не підібрав потрібних слів щоб зупинити тебе
дивись
2
не знаю що сказати
1