Мої предки за тисячі літ до мене
Мої пращури древні як давні світи
Вірили у життя могутнє шалене
Будували святилища і любили квіти
Їм природа то святе божество,
А кохання це віри знамення.
Моїм предкам властиве шаленство.
І сотні богів одкровення.
Пращури ті мали віру в верховну богиню
Що у травах і зорях далеких живе,
Вірили в духів і русалку як як вод берегиню
Вірили що в природі усе не нове.
Що є духи одвічних озер і прадавніх морів
Що в богів преба молити про врожай із полів.
Предки друїди як маги таємничих лісів,
Та предки слов'яни волхви у Сварога
Прихильники Лади богині сім'ї.
Їх віра це магія у молитви порога.
І духи природи в небесній імлі.