Тихий звук нестримної душі.
І відлуння мрій що не здійснились.
Так нелегко пишуться рядки.
І важливе те, що ще не снилось.
Всі твої і всі мої слова..
Це лиш хвиля різних почуттів.
В яких правди певно вже нема.
І це бачити ніхто з нас не хотів.
Варто знати, що ти означаєш...
Варто знати ,ворог ти чи друг..
Все руйнується ...ех- ти не помічаєш.
Бо ти сам ніби замкнутий круг.
Знаєш, втратити своє не дуже важко.
А чи повернеш потім все назад?
Ти завжди думав так нам буде краще...
І геть нажаль не чув простих порад...