Впивайся іклами у шию,
брудними кігтями вирви сонну артерію.
Я усе пробачав твоєму попереднику,
але витру твої сліди з блокнота,
якщо мої сухожилля не зіхтовхнеш у міксер.
Скрутило хребет у ленту мобіуса
й усіх, кого любив, ти перетворив у місиво зі спогадів.
Якщо усередині пусто,
я сам зроблю собі ще гірше,
бо купаючись у болю відчуваю себе живим.
Я б дав тобі випити з мене мрії,
але не пробачу нових безодень.
Можливо, тобі варто просто проковтнути мене,
мій новий цикл,
бо як ні,
я власноруч розіб'юсь об тебе.