КАЗКОВА ЩЕДРІВНИЦЯ
Я казкова щедрівниця,
Словом божим чарівничим.
Всю родину привітаю,
Щастя море побажаю.
Хай у хаті радість буде,
Сміх лунає в ній повсюди.
Хліб пахучий на столі,
Мир і спокій на землі.
На подвір’ї тато й мамо,
Діток водять із піснями.
Щедрий вечір зустрічають,
Долю благом засівають.
На полях нехай родиться,
Щедрі жито і пшениця.
Сад кругом нехай квітує.
Плодом діток всіх частує.
Хай так буде, так стається,
Хай вам весело живеться.
Щоб харчі були хороші,
Щоб водилися і гроші.
Я казкова щедрівниця,
Щедра ваша чарівниця.
До небес - я відлітаю,
Жити в ласці всім бажаю.