СИЛА МАМИНА КРАСА І ВРОДА
Мамо рідна, матінко, матуся,
Серце в мене стукає твоє.
Я до нього ніжно притулюся,
Чує в тебе серденько моє.
Б’ється, б’ється в унісон з тобою,
Чистим, рідним подихом одним.
Лунко поруч мовою живою,
Слово лине з голосом твоїм.
Міцно стукають серця на згоду,
Воля роду з гордістю встає
Сила мамина краса і врода,
Долю з берегинею дає
Рух угору духом піднімає,,
Ліру й музу з мовою на спів..
Добре з Богом в сонці сповиває,
Вогник вічний щоб в серцях горів.