Відлунали бої,мир і спокій прийшли,
Всім бійцям ,як велика подяка,
І як символ життя,символ миру в душі
Буде символ червоного маку
Де лунали бої,квіти ті розцвіли
На теренах моєї країни,
Віддавали життя кращі доньки й сини
Справжня гордість і честь України.
Знову маки ростуть на безмежних полях,
Пелюстки сумно вітер хитає,
То є крапельки крові в загиблих боях,
Але пам'ять про них не вмирає.
Мак червоний-то спогади,не забуття
Сподівання на мир і свободу,
Мак червоний-то довге і вільне життя,
Вічна слава і сила народу