Весь дім в кусочках кришталя
В куті лежить обвуглена свіча
Ніч темна, безпробудна за вікном
Усе це ніби страшний сон
Всі слова розсіялись мов дим,
став світ навколо зовсім не таким
На душі лишилась пустота,
а у очах застигла льодяна сльоза
приспів:
Ми з тобою,як два береги ріки
Нам не подати одне- одному руки
Знищені між нами всі мости
Тонуть почуття на дні холодної води
Будувала замки із повітря я,
та пішло минуле в небуття
Час несе кудись життєве колесо
Серця не б'ються більше в унісон
Скине з вікон ніч свою вуаль
І минулого нам стане жаль
Сльози литимуть рясним дощем,
та вже того що було, не вернем
приспів:
Ми з тобою,як два береги ріки
Нам не подати одне-одному руки
Знищені між нами всі мости
Тонуть почуття на дні холодної води