Дупляри, Гхройсмани і сТуки,
Блятько, Корови, МатіОси.
Злодії й ситі мільонєри,
Зібрались нас послать к холєрі.
Ослови, Жаби і Путани,
Вдягають тихо нам кайдани.
Якщо підем ми проти Схеми,
То нам обіцяні проблєми.
Маслачуки, Хєровськії Ворони,
Ті шо ворочають мільони.
Грозять нам свині і коти,
Шо поженуть нас знов в суди.
Холуйкі, Борзі і до сРакі,
Ще й Козлонєнко, всі однакі.
Репечуть : Хто ви там унизу…
Вам не дамо здоїть козу.
І безсоромно благим матом,
КуРвєткі ставлять ультиматум.
Заворушились Шакал яди,
Та нас нічим вже не злякати.
Бо ми утримаєм блокаду,
Чужу усунем дику владу.