Війна в потребі с.чих Вош,
Їм кров і смерті необхідні.
Війна єлеєй для свин.рож,
В них благодать, коли ми бідні.
Це шобло скунсів і медуз,
«Працює» вперто і завзято.
У тіні гаспидів лакуз,
Тримає нас… воно за стадо.
В фанфарі байок і промов,
Діяння сиплються пророчі.
І все… не далі від розмов,
Плюють нам дикі хали в очі.
Ні українці… Вже пора!
З колін вам браття уставати.
Зійде полуда і мара,
Коли візьмемо автомати.
Причина війн завжди одна,
Жадоба то є… й дикі гроші.
Не вірте гаслам то брехня,
Уникніть в суть, вони ворожі.
Примітка: Хали - на Волині жиди, які не мають в жадобі міри.