Відомо, що скіфи віталися один з одним: "Героям слава!"
Народ несамовитий та величний
До війн і вчинків благородних звичний
Так, скіф я є, клянуся на крові!
Кургани моїх предків на землі.
Слава Україні! Героям слава!
Це вітання скіфське то наше право
Від прадідів воно до правнуків їде
Той колообіг часу як сонечко святе.
Слава Україні! Героям слава!
До небес піднялася козацька лава
Байда, Конашевич, кошовий Сірко
Славних отаманів більше ніж як сто.
Слава Україні! Героям слава!
Вояки УПА страху не знали
Хай Бандеру більше вороги клянуть
Щоб їм повернулось, від цього й помруть.
Слава Україні! Героям слава!
ДАП то мужність дійсна, сучасна слава
Москалів поклали більше ніж змогли
Ми як предки наші несамовиті на війні.
Слава Україні! Героям слава!.......