Уже поважний вік на носі,
А я пишу вірші ще й досі:
Про любов та про весну,
Що без сек... кохання не засну.
Як уві сні, неначе кицьку,
Люблю гладить ніжно ци... цяцьку,
Як напівсонні голоси
Шепочуть: "янголе, спаси".
І, звичайно, я би міг
Зупинить тілесний гріх,
Але в ту мить, у ту хвилинку
Зробить так хочеться ди... помилку.