''Обійми Греммі''
Наближається цей момент, який заставляє серце битися,
І потім ти як і завжди починаєш всередині себе молитися,
Яким би не був результат, тобі потрібно буде змиритися,
Обійми своє Греммі прямо зараз,
І ти обійматимеш його не один раз.
Бажаю, бажаю тобі я,
Моє Греммі (нагорода моя).
Одного разу, коли я закінчу свою пісню, свій шедевр,
Вона запала у мою душу у моє серце Forever.
Не думай і не відпускай свій шанс, бо останнім може бути,
Ніколи не набридне мені це чути.
Обійми своє Греммі прямо зараз,
І ти обійматимеш його не один раз.
Бажаю, бажаю тобі я,
Моє Греммі (нагорода моя).