Прийшла весна, фактично й остаточно,
Без пафосу й бравадного піар -
Явити людям Божий дар наочно,
Хоч як не протестує Веліар.
Пішла у ріст стійка живильна сила
Ґеліотропним покликом увись,
Бо тепла хвиля білий світ накрила
І промені на землю полились.
Від Тебе, Отче, ці потоки світла.
З Твоєї длані - сонячне тепло,
А вільна Україна знов розквітла,
Твоїм Ім’ям прикрасивши чоло.
До Тебе, Боже, тягнуться рослинки
І квіти посміхаються Тобі,
Та й всі наші серця, наче росинки,
До Тебе, Христе, линуть, далебі.
28.03.2017