Чорна хмара зухвала,
Дзяблоноса мара.
На Вкраїну напала,
Як була молода.
Під ординські зловтіхи,
Дріб гарматних октав.
Там де Бахмач й Чернігів,
Ворог стежки топтав.
Йшов на Крути зі сходу,
Ніс нам в кулях любов.
Йшов на Київ заброда,
Більшовик Муравйов.
З потойбіч гоманоїд,
На Вкраїну москаль.
До зубів бронепоїзд,
Вів закований в сталь.
Шістьсот стало супроти,
Наші дітки прості.
Проти зайд і мерзоти,
Всі такі ж молоді.
Не дозволили кпини,
Полягли, як в жнива.
Україна за ними…
Їхня пам'ять жива!
Приспів:
Їх триста воїнів Аркони,
Життя своє нам віддали.
Лунають предків мідні дзвони,
Вкраїни честь не продали.