Я намалюю твій портрет
Хоч малювати не навчився.
Я намалюю у думках - словами:
Чудову посмішку і карі очі.
Брехати перестав давно,
Що не подобалась мені.
Я закохався в погляд перший
Такий проникливий та романтичний.
Я малювати буду довго
І сам не знаю як закінчу,
Але я обіцяю ти побачиш
Моє творіння - твій портрет.
В словах і діях та у віршах.
Я обіцяю ти побачиш свій портрет
В моєму погляді, в моїм житті.
Лишилось тільки почекати,
Що я тебе прошу...