Переведи стрілки назад
Це ж так просто
В годинниковому механізмі
Все продумано і чітко:
Всі ці пружинки, гвинтики
Можна підштовхнути,
Налаштувати і просто чекати
Коли проб'є час,
Точніше година, яку ти хотів
Та вона не буде твоєю доти,
Доки не зрозумієш,
Що справжній Час не надурити
Він змінює все сам
Як ти не крути, не підлаштовуй
Ти не зупиниш мить
І не повернеш вчора
Тому завжди говори
Сьогодні
роби все саме
Сьогодні
Не плекай на завтра надії,
Його ще поки нема
Сьогодні є час,
Сьогодні є ти
Тут і зараз пам'ятай про це
І просто живи!