Я прийду...
Коли весна скаже літу привіт,
Коли ти не чекатимеш
Ввірвусь теплим вітром
І цілуватиму твої крила
Хай світ кричить,падає
До ніг попелом, зорями, пелюстками
Я прийду...
Повінню ніжності, котрій немає зупину
Тією, що ламає дамби і переповнює береги
Ти тонутимеш, а я дихатиму тобою:
Беззбройною, грішною і святою
Я прийду...
Тишею щирості, щоб слова твої вглухли
Перебралися в викрики
пристрасті, радості, жадібності,
Щоб ти марила десь поміж хмарами
Кольорами райдуги
Я прийду...
Якщо ти чекатимеш
Якщо віритимеш
Якщо мріятимеш