Як гадаєте, панове,
що би оце було?
Так кору немилосердно
хто здирав прибулий?
І яка це скотиняка
бувала уранці,
кому кори не ставало,
для якого шансу?
А то був собі горобчик
та посеред свідків
дер кору із козли вранці,
нащо йому стільки?
Напевно, отой горобчик
комусь обіцявся,
швидко будував гніздо,
де міг дороблявся.
Подивилися на нього,
а ще дивувались,
що тим малим горобчиком
козла обдиралась.
Треба літом і весною
поділитись буд-корою,
нехай для гнізда несе,
та ще верткий щебече!
9.06.2017.
Фотографія автора.