"Я к вам пишу - чего же боле?"
Нет! Я по клавишам стучу,
И не Татьяна я, а Оля,
Но так признаться вам хочу...
Рядки ці, мабуть, щонайважчі,
Адже найбільший критик
Ти мого пера,
Але редагування-не кохання,
Усі слова ці серце обира:
За наше вчора,завтра і сьогодні
Велика дяка долі і уклін,
За будні і свята, за жаль і радість,
За спокій та адреналін!
За спільні наші дні і ночі,
За мрії, дії і думки,
За те,що в сина й доньки
Твої очі,
Спасибі й за важкі роки...
Коли всі докази у серці,
Не тільки сіль розчиниш
У воді ти,
А й додаси у прісне перцю,
Хіба не гріх тут не радіти?!
Нехай здійсняться всі
Твої бажання
Без поспіху та суєти,
Все буде, ось побачиш,
Якнайкраще,
Часом вірю в тебе
Більш, ніж ти!
"Стыдом и страхом замираю..."
Вас з Днем Народження
Вітаю!
Суворо не судіть моє перо-
Ви ж не Євгеній,
А козак Дмитро!
◦