Амур крилатий не один,
поруч із ним бував іще один,
такий Амурчик же малий,
кмітливий, жвавий і верткий.
Один з амурів трохи старший,
інший - телевізійно молодий,
але важливими є душі і серця,
за них змагаються, а хто перемага?
Хто переможе тут не знаю,
бо фільми про життя тривають,
передбачається тривалий репортаж,
змаганнями амурів розпочавсь.
Хто з них опише краще і розкаже,
а ще оцінює, аналізує і покаже,
врахує різну думку кожен день,
цікавинки покаже завжди і тепер.
Завжди нюансів тут бува багато,
та чи невидимі для глядача?
Свято буде у глядача в душі,
бо це для нього працювали ви!
Для глядача і слухача весь звук,
нехай душі чиєїсь викликає рух,
читач оцінить різний правди бік,
але таке воно життя повік.
В професії цій ви тепер живете,
нехай щастить і з глядачем будете,
далі змагатися вам за серця
хай допоможуть два Амура-молодця!
Амури ці бешкетники й веселуни,
нехай летючі допоможуть хлопці ці
в змаганні вашому за душі і серця,
перо, екран вам і натхнення до лиця!
22.06.2017.
Фотографія автора (10.2016)
Жан-Батист Пігаль
“Амури, що борються за серце”
Національний музей мистецтв імені
Богдана та Варвари Ханенків, Київ.