О,Києве рідний,столице моя!
Я вірю у світле майбутнє,
течуть тихі води твойого Дніпра,
і сонечка схід незабутній.
Що так золотавить отії верхи
в народі,що звуть золотими
о,Києве рідний,здіймай молитви
столиця за всю Україну.
Тут славне минуле живе у віках -
ти східна столиця Європи
пройшовши із гідністю лицарський шлях
історії кручені тропи.
О Київ сучасний,минуле зберіг
хоч як тебе не руйнували
ставав красивіший в очах ворогів
руїни у міць поставали.
О,Києве рідний,на схилах віків
від щирого серця бажаю
з роками в майбутнім лише молодів,
могутнішим місто ставало.
Краса Оболоні,Подолу краса,
не тихих міських магістралей,
і дзвони соборів,квітучий каштан
усе це в тобі поєдналось.
О,рідний мій Київ,рідніших нема
дивитись люблю вечорами
на ніжно-ліричнії хвилі Дніпра,
і долю шукать між зірками.