Розкажи! Розкажи!
Розкажи! Там дійсно є щасливі люди?
Навіть ворожнечі відсутня між ними?
Вони радісні/веселі завжди/всюди?
Навіть втілення всіх ідей там можливе?
Розкажи! Розкажи!
Чесно кажи: невже таке десь можливе?
І невже Там ніхто ніколи не плаче?
І болі немає? Навіть душевної?
Навіть і заздрощів, ти кажеш, тим паче?
І дружина завжди не привередлива?
А діти? Невже вони завжди слухняні?
І навіть завжди розумніші за батька?
Депутати! Не пихаті пани/пані?
І вони чесні, їх натура не жлобська?
Що? Президент Там найчесніша людина?
Живе просто, в халупі серед бідняків?
Не мільярдер? Також і його родина?
І не збирає до себе всіх покидьків?
То де це була зараз твоя відпустка?
Таке враження: не наш відвідав ти мир.
Що? Це тобі все розказала невістка?
У вісні побувала в країні Офір?
А щоб тебе підняло та і гепнуло!
А ще краще скажу: Най шлях тебе трафить!
Блазень! На обличчі м’язи не сипнуло!
Країна Офір! Бач, мене спантеличив!
04.08.2017 К.