Найчастіше друзями стають прості перехожі,
Що усе твоє минуле іде обертом,
І часто дні між собою не схожі,
Ти називаєш їх іменами.
Сьогоднішній день зветься - Робертом.
Потайки від всіх пишеш свою реальність,
Де настають смачні молочні світанки,
У них як завше відсутня брутальність,
Яку ти спиваєш усю до останку
Ласо ковтаючи, наче солодкі таблетки,
Що потім, із часом виконують певну роль,
Усе, що навколо продається й купується за монетки,
І у іграх із долею ти повний ноль.
Усе, що дороге припадає пилюкою часу,
Яку щодня потрібно витирати,
Бо ж інакше "ворог" піде у наступ,
Забудеш геть усе, й не зможеш більш згадати.
Тож у такі складні моменти,
Прості перехожі прийдуть на поміч,
Тому надважливими є елементи -
Як працювати разом. Пліч-о-пліч.