Все не так... Ой, все не так!
Загубився якось Хряк. Обшукали все село.
Куди ж він подівся? Ні у полі, ні в городі...
Таки загубився!
Загубився Хряк чималий... Куди йти?
Де шукати того Хряка? От біда! Може в ліс
пішов гуляти? Та хто ж зна?
А у лісі вовки сірі! Страшно так...
Та невже ж туди подався отой Хряк?!
Не сумуйте ви за Хряком. Не ловить гав!
До сусідньої він стайні почвалав. Там є Коні,
і Корови, і Коза. А в куточку ще гарнесенька
Вівця. Невеличка. Симпатичненька вона.
Здалось Хряку, що то зірочка ясна.
Наробив же той Хряк шуму... скажу вам.
Бо ж ніхто і не подумав шукать там.
Всі пригоду пам'ятали довго цю. Бо ж не
Хрюшку Хряк той вибрав, а Вівцю!