Година третя ночі. Все спокійно.
Я ще працюю. Треба закінчити.
Аж відволікся, в двері хтось потрійно
Гупнув ногою. Треба відчинити.
Та я до праці. Але знову в двері
Хтось гатить міцно й голосно ногою.
Я здивувався, хто в такій манері
Збирається базікати зі мною?
Злажу з драбини я досить спокійно,
В руках залишив свій я перфоратор.
Йду до дверей поволі і граційно,
Зараз дізнаюся, що хоче той оратор…
А за дверима бачу я сусіда.
Стоїть в трусах, в руках велика бита.
І що в думках у того інваліда?
Тепер в три ночі праця перебита…