Вибач
Донечко моя що я не поруч
Вибач що мама можливо не та
Якою ти хотіла б бачити
Вибач що я не поруч біля тебе
Вибач що сумую як і ти…
Вибач що не зробила тебе щасливою
Вибач що не занадто люблю
І не так це показую….
Прийде час і ми будемо жити
Разом з Любов’ю і добром
Де я і ти і ми всі разом…
Я знаю що ти чекаєш
і я чекаю…
Потрібно терпіння і розуміння
Але ти в мене доросла
І розумна донечка на свій вік…
Дякую доця що ти
Підтримуєш мене завжди
І захищаєшся як воїн мамин.
Я обіцяю тобі що ми
Будемо завжди разом….
Люблю,ціную мама твоя
Яка чекає і жде благословення
Бога на краще наше життя..