Шо ты! Шо вы! А во ж...
С копотьтё свёнжо
Госынь чы нас 3вожыть!
Дэ прам 8 робот!
А чого ж гэто Козкы
Всэ грыбуть гытё во?
А мы ныц і ны хочым –
Баjім-Хаjім-Козёл.
Бо давно вжэ ж озлоблен,
Гох, ну-да, на j ослов.
А чого ты картоплыj
Навыть в матра ны вдзёвб? –
Дак ведь навыдогоцы
Дажы j гындэ маркоф!
Топінамбыр е в Сёмкы! –
Шо такэ?! Да ты жовч!
Гэто ж конскы картоплы!
От шо відае мондр.
І мы гыть рапт з Янова.
Ну, на родінку ж во зь.
Гэх, а тут пах чаромхы ш:
Ны j ф прыхож грызунов.
От мы j корпаjся в боньдіj.
То радно, то сукно
Выкыдаj на во сонцэ
Да застэлюj пыдлог.
Ну, а лысцюв ны тоны?
Бо вночі ж ны j мороз.
От мы j топчымся пол-дня.
А ны вам тут стішков.
Ну, да j зарэ ж затопым.
Чым попало. Бо дров
Мы вдылыв но манёшцы,
Шо j накормэ зь мыдком.
...шо ж-то гэто тут роблять?
Гы! Да гонють мышов ж