Так і не написане послання про так і не врятоване кохання
Я хотіла б тримать твою руку цілісінький день,
Я хотіла б тебе цілувать хоч цілісінький вечір,
Я хотіла б тебе обіймати усю довгу ніч –
Зранку гладити ніжно тендітні у родимках плечі.
Я ловлю кожен погляд і дотик, усі смс,
Завжди серце танцює від звуку дикими танцями.
Я люблю коли ти виграєш на мені знов і знов
Своїми губами і вічнохолодними пальцями.
Я так мало прошу: щоб ти поруч був трохи частіш.
Сонце моє, знав би лиш ти як без тебе ночую.
Так боюсь, що не любиш, або дошкуляю тобі.
Поцілунок. Стрибнула в вагон. І знову сумую.