Загляни у стіни міста,
Пошукай найпотаємніші місця,
Зроби таке, до чого дуже кличе,
Більше декади років, твоя ж душа.
Поборюй страхи, йди сміливо.
І не важливо чи закінчився концерт,
Бо якщо знайдеш справжню мрію,
Оркестр зможе супроводити тебе.
Фіаско легко можеш ти зазнати,
Не вдасться море перейти,
Але це буде лиш спочатку,
Бо ж для мети потрібно йти.
Іди скоріш й не озирайся!
Знаходь себе й свої місця.
І в розквіті цього століття ти вимовиш:
"Обожнюю своє життя!"