Зібралась вмирати.
Сиджу "на валізах".
Спадає строката
Життєва завіса.
А що не щастило
Мені ще з дитинства,
То шпарку закрили
До раю. От, свинство!
Сиджу "на валізах".
Життя вже поблекло.
Чекаю на Біса,
Що візьме до пекла.
Тим часом Чортяка
Подався у Раду.
Там шкодить, собака,
І сварить громаду.
Пора вже вмирати,
А в голову лізе:
"Як вигнати з Ради
Шкідливого Біса?
Якщо полюбляє
Цей Біс можновладців,
Нехай забирає
До пекла поганців."
Мені на заваді
Ця каверзна думка
Про Біса, що в Раді
Ще й печивом хрумка.