Болить, чи не болить? -
Питання часу.
Усе пройде, чи пролетить.
Те, що було важливе
В пам’яті згасло,
Лиш певні моменти пам’ять ворушить.
Чого варта ріка, що обміліла,
Потік, що спрагу погасив,
а потім отруїв.
Ті дні, що ти колись наповнив,
Вітер розвіяв, розігнав, розтормошив.
Ті почуття, що так небажано з'явились,
Тепер лиш слід, що хвиля омиває.
Ще тільки був, а мить - його немає.
Розтанув, злився з фоном, зник.
І час - мій лікар та порадник,
До свого пацієнта звик.
Його рецепти бездоганні:.
Помри сьогодні- завтра пробудись.
Усе проходить, все минає.
Кохання, що пройшло...
Історія, вигадка, казка?
Чи то воно було?
Чи це ілюзія, чи це чиясь загадка?