ПОЛІТИЧНИЙ ВІРШ
ВУДІ ПОЛ ҐРЕЙ
Так вже ведеться, споконвіків,
Що сильний - слабшого перемагає,
І незалежно, скільки розуму він має,
Освіти, книг прочитаних, добрих намірів.
Ось так і Путін, котрий, в короткий час, зумів
Росію, з демократичної держави в 90-х, він, раптом, захотів
В Імперію Зла перетворити на страх сусідам усім.
Диктаторський режим насильства і брехні він збудував.
До влади він закликав КГБістів, ментів, злочинців,
убивць, брехунів, злодіїв, зрадників, бандитів.
Почав труїти і вбивати, як і Сталін, «народу ворогів»
І у Росії, й далеко за її межами їх знаходив.
Почав захоплювати землі у сусідів.
Війною йшов, брехав, погрожував, залякував.
Молдова й Грузія збудили перші його гнів,
Не обійшов він стороною й український Київ.
Крим і Донбас окупував, на нас війною він пішов,
Границю нашу відібрав, усьому світові брехав:
«Нас там нет!(на Донбасі)Вы докажите?» як звір волав.
У Сірію заліз, й іншого кривавого диктатора підтримав.
Допоки ця потвора, карлик жалюгідний, що прозрів
Вбивати, руйнувати, розколювати буде він сусідів?
Коли ж нарешті Божий суд й людський осудить вовкулаку
й віддасть належне-катюзі -по заслузі за жертви, що він спричинив?
07:30 - 09:30 712018
Этот мир так жесток,
И в нём бьют только слабых.
Значит сильными стать,
Судьбой суждено.
И страну защитить,
От душою убогих.
Только нам с вами,
Сегодня дано.
И не "сирые" мы,
А с сердцем открытым.
Любим мы жизнь,
Хотим всё познать.
А если случится,
На войне быть убитым,
Я прошу. Ты не плачь,
Не плачь моя мать.
Это выбор был наш,
И мы сами решили.
У нас совесть чиста,
Хотя кто без грехов.
А ещё молодые,
И очень любили.
Свободу свою,
И жизнь без оков.
Будем драться теперь,
Нам покой, только снится.
Мы чувства свои,
Зажали в кулак.
Весна на дворе,
В девчёнок влюбиться.
Простите вы нас,
Не выходит никак…