Внученьку!
Якби могла я бігти,
Сорок кілограмів пронести,
Я б тебе воліла б замінити,-
Захистити, врятувать, спасти.
Знаю, що на фронті дуже страшно-
Може пощастить, а може й ні,
Та солдати, мужні і відважні,
Не тремтять, воюють на війні.
Віддані єдиній Україні,
Йдуть під кулі, гради і вогні...
Хай їх дочекаються в родині!
Щоб завжди щасливими були!
Щоб в житті ніколи не зазнали
Зради, відчаю, образи, втрат...
Щоб Вас завжди люди поважали-
На повагу заслужив солдвт.
Заслужив повагу всенародну
За відвагу й мужність на війні.
Ви усі -тепер для нас герої.
Низько Вам вклоняюсь до землі!
2014