І ти, мій брате, став поетом...
Сумно.
Поезія -це прихисток для тих,
Чия душа не може жить бездумно-
Все бачить, реагує і болить.
Є в цьому світі радощів багато.
Велика мудрість -вміти ними жить,
Але коли біда приходить в хату,
То важко тоді душу звеселить.
Четвертий рік уже війна триває,
Виснажує країну і людей.
І безголов"я рішення не має-
Не вистачає розуму, ідей.
Від всього цього в світі жити сумно,
Та є для чого жити, попри все.
Хай кожен з тих, хто добрий і розумний,
Свої ідеї світом понесе.