Життя студента, ніби кара
Сьогодні знову п'ята пара.
Сьогодні знову я гуляю,
Бо нічогісінько не знаю.
Я ще за пари не сідав
Бо в інстаграмі зависав.
І от живіт уже болить
Бо хоче їсти і бурчить.
Уже наївся. Знову мало,
У холодильнику ще сало
Живіт ніяк не замовчить
Поки не зникне сало вмить.
Все. В холодильнику вже пусто
І залишилась лиш капуста
Попереду ще кілька днів
Ну і навіщо я все з’їв?
Усі думки про "передачу",
Та треба йти на перездачу,
І треба ж так відповідать
Що знав на 2, отримав 5.
Нарешті знову вихідні,
І буде весело мені.
Студент забув, студент гуляє
Про пари навіть не згадає.
Сьогодні п'ятниця , субота
Яка іще там лаб. робота?!
Уже й минули вихідні
Усе! Капут, мабуть, мені.