Чорна глибока ніч. Важчають небеса.
Тільки не вір мені, краще молися сам.
Свисне – тоді рушай. Зойкне – і ані руш!
Вклякне твоя душа серед опалих груш.
Та не достигне плач, не переллє за край.
Білим мене познач, болем мене скарай.
Доки зійде роса, доки не чути дзвін,
білим мене осяй, хай це побачить він.